Hirdetés

Mechanikus billentyűzettel áll elő a OnePlus



|

Meglepő irányba fordul az okostelefonjairól ismert gyártó.

Hirdetés

A 2013-ban indult OnePlus egykor a készülékei megdöbbentően jó ár/érték arányával követelt magának helyet a mobilos piacon, ma viszont már elsősorban a letisztult OxygenOS operációs rendszer miatt kedvelik a rajongók, amely a stabilabb Android-variánsok táborát gyarapítja.

A kínai gyártó a Xiaomival ellentétben sosem merészkedett messzire a telefonoktól, hiszen a jelenlegi palettája kizárólag ezekből, valamint okosórákból és fülesekből áll. A változást jelezte azonban a OnePlus Featuring program meghirdetése, melynek keretében a rajongók kívánsága alapján, más cégekkel együttműködve bővítik a választékot.

Hirdetés

A OnePlus Featuring első fecskéje a december 12-én érkező X 27-es monitor lesz, most pedig már azt is tudjuk, hogy mi követi: a program weboldalán kürtölték világgá, hogy egy mechanikus billentyűzetet is kapunk, vagyis még jobban ráfekszik a PC-s vonalra a BBK Electronics szárnyai alá tartozó márka.

A fenti, nem túl sokat mondó képen túl egyelőre csak annyit árultak el, hogy a periféria teljesen egyénre szabható lesz, s hogy a billentyűzetekre szakosodott Keychron technológiájára épül. Ez ugyan vajmi kevés ahhoz, hogy izgatottak legyünk, december 15-én viszont bővebb tájékoztatóval jelentkezik a cég.

Ha abból indulunk ki, hogy a OnePlus milyen ügyes funkciókkal tömte tele az OxygenOS-t, joggal bízhatunk benne, hogy a közelgő monitor és a mechanikus billentyűzet is tartogat majd néhány hasznos trükköt, így érdemes lehet odafigyelni az újdonságokra.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.