Hirdetés

Megérkezett a Xiaomi első Redmi gamerlaptopja



|

144 Hz-es kijelzőt és vállalható hardvert kínál a Redmi G gamerlaptop, miközben az ára sem szállt el túlságosan.

Hirdetés

A Xiaomi mostanra a lehető legtöbb piacon ott van az olcsóbb Redmi márkájával, és a normál Redmi laptopok után most megérkezett az első Redmi gamerlaptop is, a kifejezetten játékosoknak szánt Redmi G. Már a notebook is egyértelművé teszi, hogy kinek szánják, amint éles szélekkel, nagy szellőzőkkel igyekszik vizuálisan is meggyőzni a vásárlókat. A hardverre sem lehet különösebb panasz, ahogy az árcédulára sem. 

Hirdetés

Ennek megfelelően 144 Hz-es full HD-s kijelzőt ad a Redmi, az sRGB 100 százalékát sikerült lefedni. Akár tizedik-generációs Core i7-10750H  processzor is kérhető 16 GB RAM-mal és 512 GB-os SSD-vel, GeForce GTX 1650 vagy GTX 1650 Ti grafikával. Az 55 wattórás akku csodákra nem, de 5,5-6 órás üzemidőre képes. 

Van a laptopon két USB 3.2-es és egy 2.0-s port, USB-C, mini-DisplayPort 1.4, HDMI 2.0, Ethernet és jackcsatlakozó is. A webkamera csak 1 megapixeles, de van DTS:X Ultra-támogatás, WiFi 6 és Bluetooth 5.1. Kínában az alapmodell Core i5-10200H-val már 763 dollárnak megfelelő összegért vihető, a csúcsmodell ára úgy 1000 dollár. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.