Hirdetés

Mégis jön a Gigabyte Radeon RX Vega 64 GAMING OC



|

A Gigabyte állítólag jó GPU-kat kapott az újabb szállítmányokban, ezért meggondolta magát.

Hirdetés

Nem is olyan régen még arról hallottunk, hogy számos probléma miatt a Gigabyte úgy döntött, nem dob piac egyedi verziót a Radeon RX Vega videokártyákból. A tervek persze mindig változhatnak. 

Hirdetés

Így lett ez most is, a Videocardz jelentése szerint ugyanis a Gigabyte meggondolta magát, sőt, képek is vannak az első egyedi Gigabyte RX Vega kártyáról. 

Állítólag a Gigabyte a legutóbbi szállítmányokban már jó GPU-kat kapott az AMD-től, és időben ahhoz, hogy október közepén még piacra dobja az egyedi videokártyákat. A Gaming OC verziójú vezérlőn pedig már eleve dolgoztak, felújított WindForce 2X hűtővel. 

A videokártya várhatóan három HDMI és három DisplayPort csatlakozót kínál majd, és valamivel több helyet foglal el egy PC-ben, mint az AMD referenciamegoldása. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.