Hirdetés

Megjelent a HyperX első gaming monitor termékcsaládja



|

A két modellt a középkategóriás monitorok piacára szánta a gyártó.

Hirdetés

A HyperX leginkább a RAM modulok és a fejhallgatók piacán teljesített korábban a legjobban, de többek között különböző perifériákat, így klaviatúrákat és egereket is gyártott - tavaly azonban a márka a Kingstontól a HP-hoz került. A legújabb termékcsalád megjelenésével pedig már a gaming monitorok piacára is betört az Armada termékcsaláddal. A HyperX Armada 25 és Armada 27 modellek jók lehetnek azok számára, akik játékra keresnek monitort, de mégsem költenének egy kisebb vagyont a hardverre.

Az Armada 25 monitor 24,5 inch átmérőjű 1080p-s, IPS panelekkel készült. A játékosoknak ideális 1 ms-s válaszideje és 240 Hz-es képfrissítési rátája van. Az Armada 27 a "nagytestvér" - 27 inch átmérős, 1440p felbontást is támogatja, a képfrissítése ideje pedig 165 Hz. Mindkét monitor kapott G-Sync kompatibilitást, az Armada 27 pedig HDR400 támogatással is rendelkezik.

Hirdetés

Videó is érkezett a bemutatkozáshoz:

Mindkét modell, a 450 dolláros (kb. 184 ezer forintos) Armada 25, és a 500 dolláros (kb. 204 ezer forintos) Armada 27 is szeptembertől lesz elérhető a HyperX hivatalos honlapján. Rendelhető lesz melléjük kétféle állvány is 80, illetve 110 dollárért.

Neked hogy tetszik a kínálat?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.