Hirdetés

Megjelent az Nvidia App – ezért érdemes telepíteni az új alkalmazást



|

Bejelentkezés nélkül használható az Nvidia App mindenre, amire csak szükségünk lehet a tökéletes játékélményhez.

Hirdetés

A mai nappal elérhetővé vált az Nvidia App bétaváltozata, ami játékosoknak és tartalomgyártóknak egyaránt segít, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki nvidiás gépükből. Az alkalmazás egybeolvasztja a Control Panelt, a GeForce Experience-t és az RTX Experience-t, emellett nem kér bejelentkezési adatokat, indítás után rögtön használható, bár különféle jutalmakért mégis csak érdemes lehet belépni: most épp Modern Warfare 3-as boosterek járnak, 1 órán át gyűjthetünk kétszer annyi XP-t és fegyver XP-t, mint általában.

Az alkalmazás segítségével frissen tarthatjuk a drivereket, elérhetjük a GeForce NOW szolgáltatást, valamint a Broadcast és Omniverse funkciókat, illetve állíthatjuk a játékokhoz kapcsolódó beállításokat. Átdolgozták a játékon belül megjelenő felületet, amivel elvileg könnyebben indíthatunk felvételt, figyelhetjük gépünk teljesítményét, aktiválhatunk hagyományos és AI-os szűrőket. A Shadowplay már 120 fps-sel is tud rögzíteni.

Hirdetés

Mivel béta, egyelőre megmarad mellette a GeForce Experience és a Control Panel is, de aki rápróbálna, ezen a linken keresztül indíthatja el a letöltést.

Az Nvidia App egyébként részletesebb infókat ad arról, mit változtatnak meg az egyes driverfrissítések, és lehetővé teszi, hogy az Alt+R megnyomásával lássuk, mi az aktuális képfrissítési sebesség, valamint mennyire pörög a GPU és a CPU.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.