Megvan, mikor mutatkozik be az ASUS legújabb gamer mobilja



|

Nem kell már sokat várni az ASUS ROG Phone 7 hivatalos leleplezésére.

A gamer telefonok ugyan egy egészen szűk réteget szolgálnak ki, de még ez a közönség is elég népes ahhoz, hogy több gyártó is versengjen a kegyeiért. A kategórián belül az ASUS ROG-széria az egyik legfontosabb szereplő, amely legutóbb a tavaly ősszel bemutatott ROG Phone 6D Ultimate-tel feszegette a mobilokban elérhető teljesítmény határait.

Most viszont eljött az ideje a generációváltásnak, a fenevad utódjai ugyanis már néhány héten belül bemutatkoznak.

Ezt a ROG hivatalos Twitter-fiókján közölték egy posztban, amelyből kiderül, hogy április 13-án csütörtökön, közép-európai idő szerint délután 2 órakor fog lehullani a lepel a ROG Phone 7-ről. Az ASUS weboldalán már el is indult a visszaszámlálás, aki pedig nagyon izgatott, az már most elmentheti az élő YouTube-streamet a könyvjelzői közé.

Ezen a ponton sajnos semmilyen hivatalos információnk sincs a készülékről, így csak a pletykákra támaszkodhatunk. Korábban egy szivárogtató, Paras Guglani szellőztette meg, hogy a ROG Phone 7 három különböző modell formájában támad ROG Phone 7, 7D és 7 Ultimate néven, Európába és az Egyesült Államokba viszont csak a 7 és a 7 Ultimate érkezhet meg, míg a 7D csupán Kínának szól.

Hirdetés

Mivel az ASUS mindig nagy hangsúlyt fektet a teljesítményre, jó esély van rá, hogy a telefonokban a Qualcomm legújabb csúcsprocesszora, a novemberben bemutatott Snapdragon 8 Gen 2 duruzsol majd. Egy pletyka szerint az alap memória 16 GB lesz, erre viszont nem fogadnánk nagy összegben, hiszen ez hatalmas ugrás lenne a ROG Phone 6 8 GB-os belépő konfigurációjához képest.

Biztosat persze csak a hivatalos leleplezés után fogunk tudni, addig pedig érdemes lehet ismét elővenni a ROG Phone 6 Próról szóló tesztünket, amelyből részletesen kiderül, mit is nyújt egy ASUS-féle gamer mobil.

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.