Hirdetés

Menő tartókonzollal támasztja meg az óriásira nőtt videokártyákat a Cooler Master



|

Stílusosan oldja meg a belógás problémáját a Cooler Master legújabb kiegészítője.

Hirdetés

Az elmúlt években az autókhoz hasonlóan a videokártyák átlagos mérete is komoly növekedést könyvelhetett el, a 3,5 sloton terpeszkedő, 304 mm hosszú és 137 széles GeForce RTX 4090 Founders Edition láttán pedig nosztalgikusan emlékszünk vissza a tenyerünkben is elférő Riva TNT-s időkre.

A GPU-kat sújtó hízáshullámra már a kiegészítőgyártók is válaszoltak, így egyre nagyobb teret hódítanak az ún. support bracketek, vagyis tartókonzolok, melyek legújabbikát a Cooler Masternek köszönhetjük.

Hirdetés

A tajvani cég egy ARGB LED-del felturbózott, edzett üveg megoldással állt elő, amely az ígéret szerint garantáltan megóvja az alaplapunkat a kártya belógása okozta esetleges károktól. A gyakorlatban ennek ugyan nincs nagy veszélye, az viszont tény és való, hogy egy megereszkedett GPU csúnyán el tudja rontani a konfigurációnk gondosan kialakított összképét.

A Cooler Master MasterAccessory ARGB Support Bracket mindössze néhány mozdulattal behelyezhető, az állítható méret pedig gondoskodik róla, hogy változatos kialakítások mellett is használható legyen. A tartókonzol az eltérő orientációkat is támogatja, mérete 58 x 58 x 177 mm.  A gyártó az Amazonon keresztül listázta a terméket, ahol cikkünk írásakor 3 eladónál rendelhető, 55-57 dollár (kb. 24-25 ezer forint) körüli áron, október 18. környéki szállítással.

Aki viszont más megoldás után nézne, korábban egyebek mellett a Zotac is előállt egy egész ütős dizájnnal, a puritanizmus híveit pedig a Corsair szolgálja ki, mindössze 5 euróért.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.