Hirdetés

Mindjárt itt a Black Shark gamertelefon



|

A Xiaomi Black Shark okostelefonja X formára emlékeztet majd, és a játékosoknak készül.

Hirdetés

A Black Shark gamertelefon a Xiaomi közreműködésével készül, és most több kép is kiszivárgott róla. A gyártó már megerősítette, hogy az okostelefon április 13-án mutatkozik be, és azt is, hogy a legutóbbi rajz stimmel a készülékről. 

Hirdetés

A Black Shark okostelefon formája egy X-re emlékeztet, összesen nyolc oldala van. Ennek hála az antennasávokat a felső és az alsó sarkokba is elrejtették. Bal felül van a GPS és a WiFi antennája, jobb oldalon az LTE, alul pedig a WiFi MIMO és az LTE (megint). Ennek hála akkor is jó marad a jelerősség, ha a felhasználó két kézzel fogja a mobilt. 

A készülékben a Qualcomm Snapdragon 845-ös csúcslapkája kap majd helyet, 8 GB RAM-mal. Elvileg 6 GB-os verzió is készül. Az AnTuTu adatbázisa szerint 32 GB belső tárhely lapul majd a 18:9-es, 2160 x 1080-as kijelző alatt. Az eszközre gyárilag Android 8.1-et telepítenek, MIUI funkciókkal. 

A Razer Phone ellenfelének áráról egyelőre nem esett szó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.