Hirdetés

Mini-LED gamer monitorral jelentkezett a Porsche Design



|

A játékok és a sportkocsik világát ötvözi a Porsche Design AOC Agon Pro PD32M, amit az ára is tükröz.

Hirdetés

Ferdinand Alexander Porsche még 1972-ben indította útjára a saját nevét viselő termékdizájn-stúdióját, a Porsche Designt, melynek mai utódja már széles választékkal csábítja a vásárlókat a ruházati cikkektől a táskákon át az elektronikai eszközökig.

Az utóbbiak sorát gyarapítja a cég legújabb terméke, a játékosoknak szánt Porsche Design AOC Agon Pro PD32M monitor. Ahogy a neve is elárulja, a németek a tajvani AOC Internationallel fogtak össze, akiknek már nagy tapasztalatuk van a gamer monitorok gyártásában.

Hirdetés

Az egyetlen színben kínált Porsche-megjelenítő a mini-LED technológiára épül, és 32 hüvelyken szórja a 4K-s felbontású látványt, 144 Hz-es képfrissítéssel. A dizájn legjellegzetesebb eleme a trapéz alakú, állítható alumínium talp, amit a gyártó szerint nem más, mint a Porsche sportkocsik kormánykereke ihletett.

Ami a technikai részleteket illeti a HDMI 2.1, DisplayPort és USB-C portokkal szerelt monitor 1600 nites maximális fényerővel támad, megfelel a Display HDR 1400-as szabványnak, illetve a DCI-P3 színskála 97%-át kezeli. A válaszidő 1ms, AdaptiveSync-támogatással. Nem hiányzik a gamer termékekben kötelező RGB-világítás sem, valamint két beépített hangszórót is kapunk, 8 wattos teljesítménnyel és DTS-hangzással.

Mindez nem jön olcsón, a Porsche Design AOC Agon Pro PD32M-ért ugyanis 1799 dollárt, vagyis nettó 621 ezer forintot kérnek, de végül is még mindig megfizethetőbb, mint egy 911-es.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.