Hirdetés

Most te is megnyerheted az Nvidia Cyberpunk 2077-témájú GeForce RTX 4090-esét



|

Izgalmas GPU-vadászatra invitál a CD Projekt RED és az Nvidia közös nyereményjátéka.

Hirdetés

A remekül sikerült Cyberpunk 2077: Edgerunners anime netflixes debütálásával az emberek újra felfedezték maguknak a CD Projekt RED 2020-ban kiadott játékát, amellyel mostanság rengetegen játszanak a 10 epizódból álló széria népszerűsége miatt. Ezért is remek az időzítés az Nvidia és a fejlesztők közös promóciójához, melynek keretében három Cyberpunk 2077 témájú GeForce RTX 4090 Founders Edition videokártyát nyerhetnek meg a vállalkozó szellemű rajongók.

Ehhez azonban fel kell kötni a gatyát, a szervezők ugyanis nem adják könnyen a különleges hardvert. Az elkövetkező hetekben a játék világában, Night Cityben kell megtalálnunk az elrejtett GPU-kat, a kincskereséshez pedig a CP2077 hivatalos Twitter-fiókján kapunk utasításokat.

Hirdetés

Az első segítséget már közzé is tették, eszerint az alábbi képen látható helyszínen bujkáló kód segítségével juthatunk információhoz a kártya hollétét illetően. A megoldást a bejegyzésre válaszolva, képernyőfotóval kell prezentálni, amire október 2-ig van lehetőség. A győztes az lesz, aki a legkreatívabb screenshottal bizonyítja a sikerét. A kincskeresés második szakasza október 3. és 10., az utolsó pedig október 10. és 16. között zajlik majd. A nyerteseket hét napon belül kihirdetik az egyes körök lezárultát követően.

A kiosztásra kerülő limitált szériás kártyák alapvetően teljesen normális GeForce RTX 4090-esek AD102 GPU-val, 24 GB GDDR6X memóriával, 16 384 CUDA-maggal, 2230 MHz alap és 2520 MHz boost órajellel. A hardverek különlegessége az egyedi borításban rejlik, amelyen a Cyberpunk 2077 történetében központi szerepet betöltő zenekar, a Samurai emblémája látható.

Maga a GeForce RTX 4090 egyébként október 12-én kerül boltokba, így a nyereményjáték győztesei az elsők között kaparinthatják meg az 1500 dolláros vasat. A promóció részletes szabályai ide kattintva olvashatók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.