Hirdetés

Mostantól jóval olcsóbban is behúzhatod a Steam Decket



|

Jelentősen kedvezőbb ajánlatok váltak elérhetővé a Steam Deck összes változatánál.

Hirdetés

A Valve korábbi hardveres bukásai miatt előzetesen sokan kételkedtek benne, hogy a Steam Deck sikeres lehet, ám a Steam Áruház üzemeltetője végül egy remek gépet tett le az asztalra, amely pozitív fogadtatása nemcsak a ROG Allyvel ringbe szálló ASUS, de a friss pletykák szerint a Lenovo harci kedvét is meghozta egy-egy konkurens masina piacra dobásához.

Ha esetleg eddig kimaradtál a hordozható PC/kézikonzol-hibridek körüli felhajtásból, a Valve-nak most van egy remek érve arra, hogy eljött az idő a beszállásra.

Hirdetés

A gyártó ugyanis megkezdte a felújított Steam Deckek árusítását, amelyek az új hardverekkel megegyező műszaki állapotot ígérnek, ám jóval kedvezőbb áron. Az alap, 64 GB-os Steam Decket normál esetben 419 euróért (163 ezer forint) lehet megvásárolni, a "Minősített Felújított" plecsnit viselő változatban viszont csak 339 eurót, vagyis 132 ezer forintot kóstál a gép.

"Minden minősített felújított Steam Deck alaposan tesztelve lett, az újonnan forgalmazott készülékeinkkel megegyező magas színvonalon. Minden készülék teljes gyári alaphelyzetbe állításon, szoftverfrissítésen és kiterjedt, több mint 100 tesztből álló vizsgálaton esik át. Az elvégzett tesztek között szerepel az összes bevitel, a hangrendszer, a kijelző és a belső elemek ellenőrzése. Az akkumulátor állapota is felmérésre kerül, a megfelelő működés és hosszú élettartam biztosítása érdekében."

- ajánlja a felújított Steam Deckeket a Valve. Innen nézve az egyetlen komoly kompromisszum az, hogy a leírás szerint "előfordulhatnak kisebb esztétikai hibák", a megbízhatósággal viszont elméletileg nem kockáztat a vásárló. Ennek megfelelően a felújított konzolra is ugyanaz a garancia jár (ez az EU területén két évet jelent), mint a vadonatúj példányokra, mellé pedig egy új hálózati adaptert, gyári tokot és egy "rövidített útmutatót" is kapunk.

Ami a nagyobb tárhelyeket illeti, a 256 GB-os felújított kiadás 549 helyett 439 euróba, az 512 GB-os pedig 679 helyett 539 euróba kerül, ezeken tehát még többet spórolhat, akit nem riaszt, hogy nem ő lesz a hardver első tulajdonosa.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.