Hirdetés

Működő PC lett a Fallout műanyag atombombájából



|

Nem csak lemezek tárolására van elég hely a Fallout Anthology mellé járó, gyűjtői ereklyében.

Hirdetés

Egy PC építése közben egyáltalán nem mellékes, hogy milyen gépházba pakoljuk megvásárolt alkatrészeinket, hiszen fontos, hogy ne zsúfoljuk egymásra a hardvereket, megfelelően járjon benne a levegő, és az sem hátrány, ha közben még jól is néz ki az építményünk. Kreatívabb játékosok viszont korábban már bebizonyították, hogy nem mindig kell beérnünk a hagyományos, szögletes házakkal. Ezt támasztja alá egy Fallout-rajongó sajátos alkotása is.

The Fallout Collector előszeretettel posztol különböző anyagokat a látszólag igencsak méretes Fallout-gyűjteményéről, elég csak megnézni például a TikTok-oldalát, hogy kiderüljön (ha a névből nem lett volna egyértelmű), mekkora rajongóval is állunk szembe. Így természetesen a Bethesda sorozatának számos korábbi részét tartalmazó Fallout Anthologyval érkező mini nuke replikára is lecsapott korábban.

Hirdetés

Hősünk azonban a jelek szerint nem egyszerű díszként tekint a gyűjtői ereklyére, ugyanis sikeresen belepakolt egy Intel NUC mini PC-t, és ehhez nem is kellett drasztikusan átalakítania a miniatűr atombombát. Mivel nem egy bivalyerős masinát állított össze, így a tápegység és a kábelek elfértek a szerkezet testében, a rendszer főbb alkatrészei pedig az orrban kaptak helyet a hűtéssel egyetemben.

Még a mini nuke-on lévő gombot is átprogramozta The Fallout Collector, amivel már nem a falloutos relikvia hangját lehet elővarázsolni, hanem bekapcsolhatjuk vele a PC-t. Sőt, a BIOS is kapott egy pici változtatást, így indításkor a RobCo képével találkozhatunk.

Sajnos az atombomba-PC teljesítménye nem optimális még, de a Fallout klasszikus részeit simán futtatja, és a New Vegas, valamint még a Skyrim is elzötyög 30 fps-sel.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.