Hirdetés

Nagy és ütős az új ROG Strix monitor



|

Az ASUS XG35VQ újdonsága nagy átmérőt, 21:9-es képarányt és UWQHD-s felbontást garantál.

Hirdetés

Az ASUS új ROG Strix monitorral bővítette a kínálatát: az XG35VQ 35 hüvelykes képátlóval dolgozik, maga a panel pedig 21:9-es képaránnyal rendelkezik. A felbontása UWQHD, vagyis 3440 x 1440. 

Hirdetés

Természetesen a panel hajlított (1800R), egyébként VA típusú, és 100 százalékban lefedi az sRGB-t. A kontrasztaránya 2500:1, a fényereje 300 cd/m2. A betekintési szögek 178 fokosak. 

A megjelenítő további érdekessége a 100 Hz-es képfrissítés, és további jó hír, hogy FreeSync-támogatás is van. A válaszidő 4 milliszekundumos. 

A panel az ASUS Extreme Low Motion Blur módját is beveti, amely fix frissítési rátát használ, és elsősorban gyors mozgású játékokhoz ajánlott, ahol kényelmesen fenntarthatóak a magas fps-értékek. 

A monitor hátulján RGB-s LED-ek díszelegnek, és az Aura Sync-támogatásnak köszönhetően a színek és az effektek más eszközökkel (például perifériákkal) is összehangolhatóak. Az asztalra egy piros ROG logót sugároz a monitor. 

Csatlakozók tekintetében egy HDMI 2.0, egy HDMI 1.4, egy DisplayPort 1.2 és egy jackcsatlakozó van a képernyő hátulján, és akad még egy kétportos USB 3.0 hub is. Az XG35VQ vételára 799,99 angol font. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.