Hirdetés

Nagyon felturbózza a laptopod a HP



|

300 dollár az Omen Accelerator, és asztali videokártyát képes hozzáadni a laptopokhoz.

Hirdetés

Egyre több játékra szabott laptop van a piacon, és bár egyre laposabbak és könnyebbek is, sajnos mind meglehetősen drága. Amikor pedig nem játékról van szó, akkor talán feleslegesen erős egy ilyen konfiguráció. 

Hirdetés

Az elmúlt évben mindezek miatt egy új kiegészítő egyre népszerűbb lett: a külső grafikus dokkoló. Ezt gyakorlatilag bármilyen notebookhoz lehet csatlakoztatni, és így egy asztali videokártyát hozzáadni a géphez. 

A HP az Omen Acceleratorral oldja meg ezt a feladatot - az újdonság 300 dollárba kerül, és augusztustól vihető. A nagy doboz Thunderbolt 3 porton keresztül csatlakoztatható, bármilyen PC-hez. 

Belül van hely egy NVIDIA vagy egy AMD videokártyának, illetve egy 2,5 hüvelykes adattárolónak. A dokkolón akad Ethernet csatlakozó, négy USB 3.0 port, egy USB-C (3.1), valamint egy 60 wattos töltőkábel, ami a laptopot is ellátja energiával. A kiegészítő tápja 500 wattos, és maximum 300 wattos fogyasztású videokártyát támogat. 

Bár egy laptop egy ilyen dokkolóval elég nehezen hordozható, lehetővé teszi a videokártya jövőbeli frissítését, vagyis tovább lehet megtartani egy öregedő laptopot. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.