Hirdetés

Nagyon hasznos újítást vezetett be a Discord



|

Új eszközzel tarthatnak rendet a különböző Discord-szervereket felügyelő felhasználók.

Hirdetés

Nagyon sokoldalú platform a Discord, amelyen keresztül pofonegyszerűen cseveghetünk a pajtásokkal játék közben, de akár konferencia-beszélgetéseket is lehet tartani, az egyes szerverekből pedig ilyen-olyan extrák segítségével varázsolhatunk kis közösségeket. Persze a Discord-szerverek sem mentesek a közösségi problémáktól és a trolloktól, így fokozott figyelmet kapott a cégnél az utóbbi időben a moderátorok segítése.

A Discord be is mutatott néhány vadonatúj funkciót, amelyek kényelmesebbé tehetik a szervertulajok és a moderátorok életét. Az AutoMod segítségével például lehetséges automatikusan felismerni, kiszűrni és blokkolni bizonyos szavakat, és még figyelmeztetéseket is közzé lehet tenni, ha valaki nem megfelelő dolgot írna egy chatbe.

Hirdetés

A funkció továbbá képes magától pihenőre küldeni a rosszalkodó felhasználókat, ha azok megsértenék a közösség szabályait.

További segítséget nyújt a moderátoroknak a Discord Community Resources és a Discord Admin Community. Az előbbi gyakorlatilag egy tudásközpont, ahol tapasztalt közösségi vezetők segítik majd újonc kollégáikat, az utóbbi pedig egy, a Discord stábja által üzemeltetett hely, ahol összegyűlhetnek a moderátorok.

Egyébként később kibővül egy kicsit a Premium Membership is, így az erre befizető tagok elemzésekkel teli felületet és egy csomó egyedi emojit kapnak. Sőt, egy próbaidőnek hála bele is kóstolhatnak majd a tagság előnyeibe, mielőtt ténylegesen pénzt költenének.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.