Hirdetés

Nagyon látványos monitort villantott az ASUS



|

Igazi behemót az XG49VQ, ami 49 hüvelykes átmérővel és 32:9-es képaránnyal rendelkezik. Gamereknek is ideális választás.

Hirdetés

Az ASUS megvillantotta a legújabb monitorát, az XG49VQ-t. Egy igazi behemótról van szó, amely 49 hüvelykes képátmérővel és 32:9-es képaránnyal rendelkezik. Mindehhez 3840 x 1080-as felbontás (2 x 1080p) és 144 Hz-es képfrissítés társul. 

Hirdetés

Értelemszerűen a kijelző hajlított, 1800R érték jellemzi - erre ekkora méretben már szükség van. A panel a Freesync 2 technológiát is támogatja, az RGB skálát 125 százalékban fedi le, illetve az ASUS a Shadow Boost funkcióval igyekszik a sötét sarkokat is láthatóvá tenni a játékok során. HDR-támogatás is van, konkrétan a VESA HDR400-as plecsnijét kapta meg a termék. 

Ezeket a funkciókat figyelembe véve nem nehéz kitalálni, hogy az ASUS a professzionális felhasználókat és a gamereket célozza az új termékével. 

Mivel ez a monitor különösen izmosnak és egzotikusnak számít, valószínűleg elég drága lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.