Hirdetés

Nem készül Founders Edition a GeForce RTX 3060-ból



|

Csak az Nvidia közvetlen partnerei fogják gyártani a 12 GB-os GeForce RTX 3060 videokártyát.

Hirdetés

Az Nvidia nemrég a digitális CES 2021 alkalmával hivatalosan is bejelentette, hogy valóban érkezik a 12 GB-os GeForce RTX 3060 kártya, ami egészen pontosan 2021 februárjában fog megjelenni 329 dolláros áron.

Ekkor még nem tudtuk, de azóta egyértelművé vált, hogy az új videokártyából nem kapunk Founders Editiont, a GeForce RTX 3060-at csak és kizárólag az Nvidia partnerei fogják gyártani. Minderről a francia Cowcotland számolt be elsőként.

Hirdetés

Korábban az RTX 30-as széria összes GPU-ja megkapta a Founders Editiont, vagyis az Nvidia által gyártott "alapverziót", a mostani döntés tehát rendhagyónak tekinthető. Külön érdekesség, hogy a Founders Edition kártyák kifejezetten népszerűek, általában ezeket szokták első körben elkapkodni a vásárlók, gyakran már a megjelenés napján letarolják a teljes raktárkészletet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.