Hirdetés

Nem láttál még olyan erőművet, mint az MSI új GT83VR Titan laptopja



|

A 6-magos Intel Core i7-8850H processzort 64 GB DDR4-es memória és két NVIDIA GeForce GTX 1080 segíti.

Hirdetés

Az MSI mindig igyekezett olyan gamerlaptopot kínálni a játékosok számára, ami mindenen túltesz. Ezúttal az új GT83VR Titan lesz a következő nagyágyú, amely nemrég kiszivárgott, és felbukkant egy görög áruház weboldalán. 

Hirdetés

Az új modell 6-magos Intel Core i7-8850H processzort kap. A Coffee Lake CPU 2,6 GHz-es órajelen ketyeg, boost mellett ez 4 GHz-re emelkedik. A processzort 64 GB DDR4-es memória segíti, továbbá befért még a házba két darab NVIDIA GeForce GTX 1080 is. 

A tárhelyet tekintve két darab 512 GB-os NVMe SSD áll a rendelkezésünkre RAID 0 felállásban; mindezt pedig egy 1 TB-os, 7200 RPM-es merevlemez egészíti ki. 

A laptop 18,4 hüvelykes full HD-kijelzőt kap, ami alatt SteelSeries mechanikus billentyűzet található, RGB-s világítással és Cherry MX Brown kapcsolókkal. Az újdonság vételára 6199 euró lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.