Hirdetés

Nem lép alvó állapotba magától a PC? Egészen furcsa oka is lehet



|

Érdemes a GOG Galaxy környékén kutakodni, ha nem kapcsol be az alvó állapot.

Hirdetés

Néha nem egyszerű észben tartani, hány különálló launcher létezik már PC-re, amelyen keresztül elindíthatjuk kedvenc játékainkat, hiszen a Steam mellett az Electronic Arts, a Ubisoft, az Epic Games, és a Blizzard is rendelkezik saját platformmal. Aztán ott van még a CD Projekt tulajdonát képező GOG Galaxy, ami elég kellemetlen meglepetést okozhatott a játékosoknak.

A ResetEra fórum egyik felhasználója, Polyh3dron számolt be arról, hogy van egy méretes problémája a GOG launcherének, ami gyakorlatilag megakadályozza, hogy a monitor alvó állapotba lépjen egy idő után.

Hirdetés

A fórumozó szerint ez azért van, mert a téli leárazást hirdető banner bekapcsol egy olyan apróságot a rendszerben, ami megakadályozza, hogy a Windows kikapcsolja a kijelzőt, és ez még akkor is így van, ha a program csak a háttérben fut, és nincs megnyitva az ablaka.

Esélyes, hogy a CD Projekt elnézett valamit, miközben a vásár reklámozásával volt elfoglalva, szóval remélhetőleg hamar eljut a hír a lengyel srácokhoz, és javításra kerül ez a kellemetlenség. Addig is érdemes lehet a fórumbejegyzésben lévő lépéseket követni, főleg, ha ti is hasonló problémával küszködtök.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.