Hirdetés

Nem lősz mellé, ha ez lesz életed első gamer monitora



|

Teszteltük az Acer belépő szintű gamer monitorát, ami az árához képest kifejezetten sokat tud. Ha nem akarsz egy vagyont fizetni egy kijelzőért, ez ideális választás lehet.

Hirdetés

Szerkesztőségünkben járt egy Acer Nitro XV240Y monitor, ami tökéletesen kezdőfelszerelés lehet azok számára, akik most tervezik megvenni életük legelső gamer monitorát.

Az Acer belépőszintű kijelzője sok olyan trükköt tud, amit egyes jóval drágább modellek is megirigyelnének, szóval ár-érték arányban egy kifejezetten jó monitorról van szó. Írott tesztünkben részletesebben is olvashattok róla, alább pedig a videós összefoglalót találjátok.

Hirdetés

Ha tetszett nektek ez a videó, bátran iratkozzatok fel és bökjétek be a csengettyűt. Amennyiben támogatni is szeretnétek a munkánkat, akkor erre a csatornatagság funkcióval van lehetőségetek, nagyon szépen köszönünk minden támogatást!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.