Hirdetés

NVIDIA-ba öltözött a Cooler Master billentyűzete



|

Zöld háttérvilágítást és reszponzív működést garantál a MasterKeys Pro L NVIDIA Edition.

Hirdetés

A Cooler Master igyekezett némi meglepetést okozni a gamereknek, egészen pontosan az NVIDIA rajongóinak. Itt a MasterKeys Pro L NVIDIA Edition, ami zöld LED-es háttérvilágítást és reszponzív működést garantál. 

Hirdetés

Adottak persze a Cherry MX Red kapcsolók, az eltérő világítási módok, a menet közben rögzíthető makrók és a profilok is, azonban az egyedi gombok mellett az egyszerű, minimalista dizájn teszi még érdekessé a perifériát.

Az acél ház fehérbe öltözött, a világítási módok pedig szoftver nélkül is módosíthatóak, ehhez csak a funkciógombokra lesz szükség (amikkel a világítás sebessége is állítható). 

Az alap profillal letilthatjuk a makrókat és a világítást, ha esetleg éppen nem játszanánk. 

A Cooler Master MasterKeys Pro L NVIDIA Edition Európában lesz kapható a hónap végétől, 129 eurós áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.