Hirdetés

Odacsap az Alienware új gamermonitora



|

Az Alienware AW3418HW 34 hüvelykes, WFHD-s felbontással, 3800R hajlítással és G-Sync-támogatással.

Hirdetés

Az idei CES kijelzőfronton az NVIDIA közbenjárásával készülő nagyformátumú gamerkijelzőkről szól, azonban akadnak más meglepetések is. Mint például az Alienware legújabb gamermonitora, az AW3418HW. 

Hirdetés

A 3800R hajlítással rendelkező képernyő WFHD-s, vagyis 2560 x 1080-as felbontást használ, és NVIDIA G-Sync-támogatással dolgozik. Ez lehetővé teszi a 144 Hz-es képfrissítést, ami a tuning jegyében egészen 160 Hz-ig húzható

Az agresszív, gamereknek szóló dizájn bár önmagában megosztó lehet, jó hír, hogy a monitor dugig van csatlakozókkal. Többek között töltésre alkalmas USB port, jackcsatlakozó, USB 3.0 portok, HDMI és DisplayPort is akad rajta. 

A Dell elárulta, hogy az újdonság ára 1200 dollár lesz, vagyis az új monitor nem olcsó. Az Alienware azonban eleve prémium terméknek reklámozza, vagyis nem lesz ilyen minden asztalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.