Hirdetés

Olyan cuki a Colorful apró RTX 4060 Ti-a, hogy szinte meg is simogatnánk



|

A Colorful szállítja a megoldást azoknak, akik a minél kisebbet szeretik.

Hirdetés

Az Nvidia még májusban dobta piacra a felső-középkategóriában versengő GeForce RTX 4060 Ti videokártyát, ám a 399 dolláros ajánlott fogyasztói ár és a 8 GB-nyi VRAM kombinációja finoman szólva nem nyűgözte le a közönséget, amin még a 16 GB-os variáns későbbi kiadása sem segített.

Ettől függetlenül viszont lehetnek, akik csábítónak találják a jelek szerint gyengén fogyó hardvereket, ha pedig te is ebbe a csoportba tartozol, érdemes lehet vetned egy pillantást a Colorful megjelenés előtt álló ajánlatára.

Hirdetés

A kínai gyártó egy apró, egyetlen hűtőventilátorral szerelt kiadással rukkolt elő az RTX 4060 Ti-ból, a 8 GB-os és a 16 GB-os változatok külsőre egyformák. A listázást elsőként kiszúró VideoCardz szerint megeshet, hogy az utóbbi a világ első videokártyája, amely 16 GB-nyi VRAM-ot tartalmaz, és csak egy ventilátorral bír.

Az iGame GeForce RTX 4060 Ti Mini OC 8/16GB mindössze 195 mm hosszú, 145 mm széles és 45 mm vastag, így beéri két slottal is a gépházban. A csöppség 0,81 kg-ot nyom, a burkolata alatt pedig természetesen az AD106-os GPU-t találjuk, a gyári 2310/2535 Mhz-es órajellel, 128bites memóriabusszal és 165 W-os fogyasztással.

Az iGame Mini kiadások ára és megjelenési dátuma egyelőre nem ismert, de aki a minimál építésekre utazik, annak megérheti figyelemmel kísérni az ezzel kapcsolatos fejleményeket. Fontos azonban megjegyezni, hogy semmi sem garantálja az apró 4060 Ti nemzetközi rajtját.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.