Hirdetés

Csodaszépen néz ki ez a vízhűtéses PS4 Pro



|

Természetesen nem hivatalos kiadásról van szó, de egy PlayStation-rajongó tökéletes, egyben lenyűgözően kinéző modot készített a konzolból.

Hirdetés

Lássuk be, a PlayStation 4 Pro nem épp a leghalkabb szerkezet, főleg akkor, ha az utóbbi évek játékait futtatjuk rajta, amelyek a maximumig kihasználják a játékkonzol hardveres képességeit. Ilyenkor a hűtés erőltetett visításba kezd, ami legfeljebb akkor lehet elfogadható, ha valamilyen űrszimulátorral játszunk, és elképzeljük, hogy a hajtóművek hangja szól. Valaki viszont úgy gondolta, ennél lehet egy fokkal szofisztikáltabb is a PS4 Pro hűtése, és ha már átalakítja, mindezt stílusosan teszi.

Hirdetés

Az alábbi videóban a JMAGG nevű YouTube felhasználó által készített, RGB-s vízhűtéssel ellátott PlayStation 4 Prót lehet megcsodálni. A projekt egyetlen hátulütője annyi volt, hogy az új rendszer értelemszerűen nem fért bele a konzol eredeti burkolatába, de ez valahol inkább áldás mint átok, hiszen így mindenki megcsodálhatja a színes fényeket is teljesen kulturált szinten használó módosításokat.

Na jó, van még némi negatív a képletben: a felhasznált alkatrészek összesen nagyjából 1000 dollárra jöttek ki, és a komplett konfigurációt három hét alatt sikerült végleges formájára összeállítani. Szóval ha valaki ilyesmit tervezne, készüljön megfelelően vastag pénztárcával és jókora felhasználható időkerettel. Vagy persze meg is várhatja a PS5-öt, amiben remélhetőleg már egy fokkal barátságosabb lesz az alapértelmezett hűtés is. Végül pedig itt hagyunk egy videót egy másik PS4 Pro modról, amelyet JMAGG korábban készített, még a legutolsó God Of War játék tiszteletére.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.