Hirdetés

Elhivatott mobilos játékosoknak készült a Razer Kishi gamepadje



|

Okostelefonokra termett az új Razer gamepad: a Kishi minimális válaszidőt ígér.

Hirdetés

Nem, a fotókon nem a Razer Phone 3 virít: a Razer egy új mobilos gamepadet mutatott a CES-en, amit Google Pixel 3a XL mobillal demózott. Itt a Kishi kontroller, ami USB-C keresztül csatlakozik az androidos mobilokhoz, de iPhone-hoz is bevethető akár. 

Hirdetés

Mivel nem Bluetooth-on át működik, ezért gyorsabb válaszidőt kínál a szokásosnál, ami a mobilos játékok világában életet is menthet. A töltés egyébként átmegy a kiegészítőn, vagyis az üzemidő miatt nem kell aggódni.  A Kishi univerzális, így szinte bármilyen okostelefont támogat. Elvileg bármi, amin USB-C vagy Lightning port van használható vele, feltéve, hogy a port középen van, alul. 

A helyszíni beszámolók alapján Project Xcloudon keresztül futott a Gears 5 a demókészüléken, akadozások nélkül. A Kishi az idei első negyedévben érkezik, hivatalos ára egyelőre még nincs, de 100 dollár táján várható. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.