Hirdetés

Rezgő gamer székkel támad a Razer



|

Több játékot is natívan támogat a játékosoknak szánt trón.

Hirdetés

A CES 2022 futószalagon érkező bejelentései között nem könnyű kitűnni, de a gamer termékekre szakosodott Razernek sikerült egész jó felhozatallal jelentkeznie, hiszen nem csak az idő előtt kiszivárgott okosóráját és a DDR5-ös laptopjait leplezte le , de egy ütős székkel is előállt.

Ez pedig nem más, mint a Razer Enki Pro Hypersense, melynek különlegessége, hogy beépített rezgőmotorokkal dobja fel a játékélményt.

Hirdetés

A koncepció nem új, hiszen a nyár során már a Cooler Mastertől is láthattunk hasonlót, a Razer viszont egész eddig kimaradt a buliból. A rezgéseket biztosító motor itt is a szék kerekei feletti dobozba került, és a gyártó szerint 65 ezer féle haptikus variációra képes, legfeljebb 5 ms-os késedelemmel.

Az Enki Pro Hypersense "natívan" támogatja például az Assassin's Creed Valhallát, a Forza Horizon 5-öt és az F1 2021-et is, ám az sem nagy gond, ha a fejlesztők nem optimalizálják a játékukat a székhez, a beépített Direct Input Haptics technológia ugyanis képes a kontroller, a billentyűzet és az egér visszajelzései alapján generálni a rezgéseket. A repertoárból természetesen az RGB-s LED-ek sem maradnak ki, a fejtámlában ott virít a 16,8 millió színben pompázó Razer-logo.

A szórakozás pedig nem áll meg a játékoknál: az Enki Pro Hypersense-ben ülve több mint 2200 dalra is bulizhatunk, és a filmezést is feldobhatjuk a haptikus effektekkel. A szék megjelenési dátuma és ára egyelőre titok, a Cooler Master rivális megoldása viszont kiviteltől függően 1999-2299 dollárba fog kerülni, így valószínűleg a Razer is valahová ide lövi majd be az árazást.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.