Hirdetés

Rózsaszínbe öltözött a Razer Blade 15



|

Szokatlan árnyaltot kapott a Razer Blade 15 új verziója - vajon a következő a Blade Pro 17 lesz?

Hirdetés

Van, akinek a szokásos fekete és fehér már unalmas. A Razer szerint a legtöbben a rózsaszínt akarják új árnyalatként, ezért aztán februárban megérkezett az első Quartz Pink Blade Stealth laptop és rengeteg rózsaszín kiegészítő. 

Hirdetés

Immáron a pink termékek kínálatában megjelent a Blade 15 laptop új változata is. A fekete RTX-es modellhez képest más különbség nincs, csak a szín, ami korlátozott mennyiségben lesz elérhető, 100 dolláros felárt mellett. 

Rózsaszín házzal azonban csak a GeForce RTX 2060-as SKU lesz elérhető, a GTX 1660 Ti-t és az RTX 2070-et, 2080-at kínáló változatok nem. 

Miután a 13,3 hüvelykes Blade Stealth és a 15,6 hüvelykes Blade 15 már elérhető pinkben, a tippek szerint a 17,3 hüvelykes Blade Pro 17 lesz a következő. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.