Hirdetés

Ryzen processzorokhoz készült a GeIL új memóriája



|

Az EVO SPEAR széria szinte bármilyen házban elfér, és AMD Ryzen CPU-khoz is vihető.

Hirdetés

A GeIL bemutatta a legújabb DDR4-es memóriát, amelyek az EVO SPEAR széria keretében érkeznek. A normál modellek mellett lesznek olyanok, amelyek kifejezetten az AMD Ryzen processzorait támogatják - ezek EVO SPEAR AMD Edition Series néven futnak. 

Hirdetés

A modulok önmagukban és 64 GB-os kitekben is elérhetőek, 1,2 és 1,35 voltos feszültségi érték között tudnak mozogni, a hűtőbordájuk pedig normál méretű, ami azt jelenti, hogy a stílusos és fekete külső ellenére akár SFF jellegű gépházakban is elférnek. 

A GeIL azt ígéri, hogy az új memóriák költségtakarékos fejlesztést jelentenek a gamereknek is. 

Az EVO SPEAR Series órajelei 2133 és 3466 MHz között mozognak, ezeket az Intel Core X, i7, i5 processzoraihoz, valamint a Z200 és X299 szériás lapkakészletekhez optimalizálták. 

Az EVO SPEAR AMD Edition Series eközben a Ryzen 5, a Ryzen 7 CPU-kat és az AM4-es alaplapokat támogatja, az órajelek 2133 és 3200 MHz között alakulnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.