Hirdetés

Alaposan meghajlította az új gamermonitorait a Samsung



|

A CES alkalmából mutatta be az új Odyssey gamermonitorait a Samsung, ezek a kijelzők 1000R hajlítású panelt kaptak.

Hirdetés

Természetesen idén is napokkal a hivatalos nyitás előtt elkezdett dübörögni a CES, minek következtében másokkal együtt a Samsung is sok újdonságot jelentett be. Itt van például három új hajlított gamermonitor, melyek mindegyiket 1000R hajlítású panel jellemzi. A gyártó szerint ezek az első nagyteljesítményű 1000R kijelzők, sőt még azt is állítja, hogy ennek a hajlításnak hála kihasználható az emberi szem természetes látómezeje. 

Hirdetés

A rendezvény sztárja vélhetően az Odyssey G9 lesz, ami egy 49 hüvelykes, ultraszéles, 5120 x 1440-es felbontású monitor, VA panellel, HDR-támogatással, 1000 nites fényerővel és kvantumpontos technológiával. Mivel játékosoknak szól, nem hiányzik a 240 Hz-es képfrissítés sem, bár a DisplayPort 1.4 és a HDMI 2.0 elméletben ezt nem támogatja. Valószínűleg a HDMI 2.1 oldhatja ezt meg, ahhoz viszont egyelőre videokártya nincs. 
Hasonló dizájnt kap a G7 széria visszafogottabb, 2560 x 1440-es felbontással, 27 és 32 hüvelykes kivitelben, QLED VA panelekkel és DisplayHDR 600 plecsnivel. Az új monitorok a második negyedévben futnak be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.