Hirdetés

Sárkányba öltözött a Sharkoon új gameregere



|

Bemutatkozott a Drakonia II egér, látványos és egyedi borítással, kifejezetten gamereknek.

Hirdetés

A Sharkoon bemutatta a népszerű Drakonia gameregerének az utódját, a Drakonia II-t. Ez első ránézésre rögtön kitűnik a mezőnyből, és nem csak az ergonomikus formája miatt. A borítás sárkányos dizájnt kapott, emiatt kifejezetten feltűnő jelenség. 

Hirdetés

A Drakonia II egy optikai PixArt 3360 szenzort kapott, ami maximálisan 15 000 DPI érzékenységgel tud dolgozni (6 szinten lehet állítani). Az aktuális beállítást külön is jelzi az egér. A belső súlyrendszer öt súlyt kínál a precíz és testre szabott irányításhoz (5 darab 5,6 grammosat). 

A rágcsáló összesen 12 programozható gombot kínál, vagyis MMO-játékosoknak is külön érdekes lehet. A hüvelykujjhoz ráadásul már nem csak 2, hanem 6 gombot rakott a gyártó. A bal és a jobb gombok pedig Omron kapcsolót kaptak a strapabíróság érdekében. 

A zöld és fekete színben elérhető Drakonia II pedig oldalt, a görgőnél és a logónál is RGB-s világítást kapott. A színek és effektek testre szabhatóak az ingyenes szoftverrel, ami a gyártó oldaláról tölthető le. A Drakonia II vételára 39,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.