Hirdetés

Szeptemberben jön az igazán ütős Gigabyte Aorus 17 gamerlaptop



|

Korlátlan Core i9-es CPU, GeForce RTX 2080-as grafika és Omron mechanikus kapcsolók lesznek az erősségei között.

Hirdetés

A Gigabyte az idei Computexen mutatta be a középkategóriás, 17,3 hüvelykes Aorus 7-et, most pedig készen áll rá, hogy előrukkoljon a gamerlaptop felsőkategóriás, szintén 17,3 hüvelykes változatával. Ennek a neve Aorus 17

Hirdetés

Az Aorus 17 már korlátlan szorzóval rendelkező Intel Core i9-9980HK processzort, GeForce RTX 2080 grafikus vezérlést, 240 Hz-es X-Rite Pantone előrekalibrált kijelzőt, WiFi 6-ot, Thunderbolt 3-at és LED-es elemeket is kínál. 

Mindez önmagában is figyelemreméltó, ugyanakkor az Aorus 17 integrált Omron mechanikus kapcsolói a billentyűzet tekintetében is kiemelik az Aorus notebookot. A legtöbb esetben az ultrabookoknak és gamerlaptopoknak nem erőssége a billentyűzet, azonban szerencsére egyre több az olyan notebook, aminél erre is figyelnek (az MSI GT83 is mechanikus kapcsolókat kínál például). 

Az Aorus gép hűtését öt hőcső, egy gőzkamra és két ventilátor segíti. Összesen négy eltérő konfiguráció érkezik majd szeptemberben, de árak egyelőre nincsenek. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.