Hirdetés

Szupergyors gamermonitorokat hozott az LG



|

1 milliszekundumos válaszidővel rendelkező UltraGear IPS-monitorokat villantott az IFA kiállításon az LG.

Hirdetés

Bővítette a gamereknek szánt monitorkínálatát az LG, amely az IFA-ra is magával vitte az 1 milliszekundumos válaszidőt kínáló, NVIDIA G-Sync-képes UltraGear IPS-monitorokat. Ezeket kifejezetten a komoly gamereknek tervezte a gyártó. 

Hirdetés

A boltokba a negyedik negyedévben érkeznek meg az újdonságok, amelyek 1 milliszekundumos GTG válaszidőt kínálnak, a 27GN750 esetében 240 Hz-es képfrissítéssel. 

A full HD-s képernyő HDR10-támogatással is rendelkezik, a G-Sync mellett az Adaptive Sync technológiát is támogatja. Ez a modell a Nano IPS technológiát használó 38GL950G és 27GL850 változatokhoz csatlakozik az LG kínálatában, és a DCI-P3 98 százalékát képes lefedni. 

Természetesen villódzásmentes képet ígér mind, a legnagyobb változat is 144 Hz-en dolgozik, de 175 Hz-re túlhajtható. Ez a DisplayHDR 400-at is támogatja extraként. 

Mindhárom rendelkezik a játékokban megszokott extrákkal (mint a Black Stabilizer vagy a Crosshair funkció). 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.