Hirdetés

Takarékos gamerekhez szól a Sharkoon új egere



|

Itt a Sharkoon Shark Force Pro optikai gameregér - és persze világít.

Hirdetés

A Sharkoon újabb termékkel bővítette a játékosoknak szánt kínálatát: ezúttal a Shark Force Pro gameregér futott be. Az optikai egér szimmetrikus dizájnt kapott, a DPI-kapcsoló pedig 400 és 3200-as értékek között tudja állítani a PixArt PAW3307DL-THST szenzor érzékenységét. 

Hirdetés

A rágcsálóra hat gomb jutott, a bal és a jobb oldali persze Omron kapcsolókat kapott. Az egér összesen öt színben létezik, és ha már gamer, akkor világít is alul. 

A Sharkoon a takarékos gamereknek szánja a Shark Force Pro modellt, olyanoknak, akik könnyű kezelhetőséget és némi színt is szeretnek. A fekete és fehér kiadás mellett zöld, piros és narancssárga van. A LED-es világítás állandóan aktív, és a fekete változaton kék. 

A megvilágított Shark Force logó mindig mutatja, hogy 400-as, 1200-as, 2400-as vagy 3200-as DPI-értéken vagyunk. Ehhez mérten a fényerő is változik. 

Az egeret 1000 hertzes mintavételezési ráta és 1,5 milliméteres emelési távolság jellemzi. A csúszást két PTFE talp segíti, a biztos fogásról a gumírozott felület gondoskodik. A 97 grammos eszköz harisnyázott kábelt és aranyozott csatlakozót kapott. A vételára 19,99 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.