Hirdetés

Te emlékszel még az első Steam-vásárlásodra? Így nézheted meg!



|

Az évek alatt megkophatnak az emlékeink, a Steam memóriáját viszont nem lehet kikezdeni.

Hirdetés

Ha a Steam webáruház ember lenne, már egy ideje legálisan vásárolhatna alkoholt, és az igazságszolgáltatás is teljes erejével sújthatna le rá, a Valve platformja ugyanis tavaly szeptemberben ünnepelte a 18. születésnapját, most pedig már a 19-et karcolja.

Nem túlzás azt állítani, hogy a 2003-ban elrajtolt szolgáltatás átszabta a játékvásárlási szokásainkat, amikor 2005-től megnyitotta a lehetőséget a külsős fejlesztőktől származó címek feltöltésére. Sokan tudhatják, hogy az első ilyen a ma is kapható Rag Doll Kung Fu volt, az viszont nem biztos, hogy mindenki emlékszik az első saját vásárlására.

Hirdetés

Szerencsére ebben az esetben sincs gond, a Steam ugyanis gondos listát vezet a megszerzett játékainkról, legyen szó évek óta várt nagyágyúkról, vagy a leárazások okozta gyenge pillanataink soha el nem indított mementóiról. A vásárlási históriánk megtekintéséhez az alábbi lépéseket kell követned:

  1. Jelentkezz be a Steam webes felületére (store.steampowered.com)
  2. Kattints a felhasználói nevedre
  3. Válaszd ki a "Fiók részletei" opciót
  4. Az Áruház- és vásárláselőzmény szekcióban klikkelj a "Vásárláselmőzmény megnézése" gombra

A Steam innen egy táblázatra navigál, ahol szépen ott sorakozik az összes korábbi vásárlásunk, akár hosszú-hosszú évekre visszamenően is. Ha viszont ennél rövidebb úton jutnál el a célhoz, kattints erre a linkre, amely közvetlenül az előzmények listájához vezet. Amennyiben pedig arra vagy kíváncsi, hogy összesen mennyi pénzt szórtál el eddig a Steamen, ide kattintva sokkolhatod magad.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.