Hirdetés

Teljesen kicsontozták a Razer új billentyűzetét



|

A Razer Huntsman Mini billentyűzetről mindent lefaragtak, ami nem feltétlenül szükséges a játékhoz. Na jó, az RGB-t nem, de erre nem is számítottunk.

Hirdetés

A Razer Huntsman sorozatában eddig két billentyűzet jelent meg, a teljes méretű Huntsman után tavaly érkezett a Huntsman Tournament Edition, amelyről a kompaktabb kivitel érdekében lemaradt a numerikus rész. Most pedig itt a Huntsman Mini, amelyen még az Insert-Home-Del-End csoportot, a PageUp és PageDown gombot, a PrintScreen-t és a ScrollLockot, valamint a hagyományos nyílgombokat is lekapták jobb oldalról, tehát maradt a teljesen "shifttől shiftig tartó" alap. Felülről pedig a teljes funkcióbillentyű-sor távozott, tehát ezen a tengelyen is láthatóan zsugorodott a periféria.

Hirdetés

Értelemszerűen azoknak ajánlják ezt a billentyűzetet, akik magukkal akarják cipelni mondjuk egy e-sport eseményre, és nem szeretnék, hogy ez a kiegészítő lógjon ki a hátizsákból. Normál munka és általános használat során esetleg hiányozhat egyik-másik leszerelt gomb, de az átlagos szélesség 60 százalékára zsugorodott dizájn cipeléskor valóban hasznos lehet.

Az apróság kívülről fekete és fehér színekben lesz kapható, míg a gombok alatt kétféle optomechanikus kapcsolót választhatunk: a lila a "kattogósabb" érzetet hozza, míg a lineáris karakterisztikájú vörös már egy második generációs, a korábbinál halkabb technológiát használ. A PBT műanyagból készült kupakok doubleshot kivitelűek. A lehagyott gombok funkciói egyébként funkciógombos kombinációként elérhetőek, a másodlagos funkciót a gombok függőleges, felhasználó felé néző oldalára nyomtatták.

A billentyűzet USB kábele is lecsatolható a még könnyebb szállítás érdekében, emellett anti-ghosting és NKRO funkciókkal hirdeti a Razer. Na és persze itt a Chroma-kompatibilis, billentyűnként állítható RGB fényeffektezés, amelyet szokás szerint a Razer Synapse szoftverben szabhatunk testre. A lila kapcsolós Huntsman Mini már kapható is a Razer weboldalán 129,99 euróért, a piros kapcsolókkal ellátott változatért pedig 10 euróval többet kell majd fizetni és augusztusban kerül fel a hivatalos webáruházba.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.