Hirdetés

Testre szabható a Scuf gamereknek szánt fejhallgatója



|

A Corsair tulajdonában lévő Scuf első fejhallgatója a H1 lett, ez pedig pont úgy testre szabható, mint a márka kontrollerei.

Hirdetés

A Scuf nemrég döntött úgy, hogy a jövőben már nemcsak testre szabható gamepadeket kínál, hanem fejhallgatót is. A Corsair tulajdonában lévő márka első fejhallgatója a H1, ami egy vezetékes megoldás gamerek számára. Alapvetően a Virtuoso adja az alapot, azonban minden téren erősen egyéni igényekhez lehet igazítani. 

Hirdetés

Az alapszín fekete vagy fehér lehet, választható a mikrofon iránya, a fülpárna anyaga (hibrid vagy bőr), az Astro-szerű fülpárna-borítók. Aki igazán szeretné, az teljes mértékben a Scuf kontrolleréhez igazíthatja a dizájnt. 

A fejhallgatót 50 mm-es meghajtók jellemzik, van továbbá jackcsatlakozó, állítható fejpánt és könnyített dizájn a hosszabb időtartamú használat érdekében. 

A H1 vételára 130 dollár, ennyiért viszont prémium megjelenés és vezeték nélküli kapcsolódás még nem jár. Ár-érték arányban viszont jó lehet a Scuf H1. Minden más igényt pedig kiszolgálhat a Corsair a Virtuoso termékcsaláddal. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.