Hirdetés

Tetszetős gamer egerekkel újított az MSI



|

A Clutch széria két új modellel bővült, mindkettő RGB-s világítást kapott.

Hirdetés

Az MSI két új egérrel bővítette a Clutch sorozatát. A Clutch GM60 és a Clutch GM70 egyaránt RGB-s világítást kapott, továbbá mindkettőnél cserélhetőek az ujjtámaszok, aminek hála a jobb- és balkezes gamerek is megtalálják ezekben a számításukat. 

Hirdetés

A két egeret alapvetően a szenzor különbözteti meg egymástól. A GM60-ba a PMW 3360 került, aminek hála az érzékenység 1 és 10 800 között mozoghat. A GM70 már 1 és 18 000 DPI-s felbontás között dolgozik, az érzékenység mindkettőnél 100-as lépcsőkben állítható, a mintavételezési ráta 1000 és 3000 Hz között módosítható. 

A másik nagy különbség, hogy míg a GM60-at csak vezetékes módban lehet használni, addig a GM70 vezetékkel és vezeték nélkül is működik. A válaszidő így 0,33 és 1 milliszekundum. 

Ezeket leszámítva a két egér ugyanaz: 2 méteres harisnyázott kábel, Omron Gaming kapcsolók, alumínium keret, Mystic Light szoftver jellemzi mindkettőt. 115 és 129 grammosak, a boltokban júliusban bukkannak majd fel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.