Hirdetés

Tuningolók álma: itt a hangvezérelt tápegység



|

A Thermaltake egy ideje feszegeti a tápegységek határait: egyre feljebb okosítja és szépíti őket, de ez már mindennek a teteje.

Hirdetés

A jelek szerint rég elmúlt az a korszak, amikor PC-s tápegységek között az számított a legjobbnak, ami a legerősebb, vagy épp a leghalkabb. Most már egyrészt ezer színben pompázva villognak, valamint különféle okos funkciókat alkalmaznak az igazi sztárok, és a Thermaltake csúcstermékei most ebben is szintet léptek.

Hirdetés

A DPS G mobilalkalmazás már egy ideje elérhető a gyártó prémium kategóriás tápjainak mobilos menedzsmentjére: az iOS és Android rendszereken futó app folyamatos információkat szolgáltat a tápok működéséről, de mi magunk is beavatkozhatunk, ha épp úgy látjuk jónak, valamint a hosszú távú működési adatokat a felhőben tárolt adatok alapján statisztikai formában is átnézhetjük.

De ez mind semmi, mostantól ugyanis simán odaszólhatunk a tápunknak. "Hé, tápegység, válts másik RGB fényprofilra! Hé, tápegység, villogj gyorsabban! Hé, tápegység, kapcsolj ki!"

Ez a DPS G mobilapp új funkciójának, az AI Voice Controlnak köszönhető, ami egyelőre az alkalmazás iOS alatti verziójában érhető el, de hamarosan az androidos változat is frissülni fog. Az újdonság egyelőre a Toughpower iRGB PLUS Titanium illetve Platinum tápokkal kompatibilis, és az app egyszerű frissítése után már használható is. Ugye, hol tart már a tudomány?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.