Hirdetés

THX-támogatást kap a Razer BlackShark headset



|

Megérkezett a Razer játékosoknak szánt BlackShark V2 és a belépőszintű V2 X fejhallgatója.

Hirdetés

A Razer még 2012-ben adta ki az első BlackShark gamerfejhallgatót, most pedig két új modellel jelentkezett: itt a BlackShark V2 és a belépőszintű BlackShark V2 X. Utóbbi 59,99 dollárért TriForce 50 milliméteres meghajtókkal dolgozik, 7.1-es térhangzás mellett, jackcsatlakozóval, HyperClear Carioid mikrofonnal és passzív zajszűrő technológiával. A fülpárna memóriahabbal van tömve. 

Hirdetés

A BlackShark V2 50 milliméteres, titánbevonatú meghajtókat kapott, THX-támogatással, lecsatolható mikrofonnal és ultra puha fülpárnával. USB-s hangkártyával még több beállítást kínál, augusztus 6-tól pedig THX játékprofilok is jönnek a Synapse szoftveren keresztül. Ezek konkrét játékokra lesznek szabva, a fejlesztők hitelesítik mindegyiket. Először 18 cím lesz támogatott, köztük az Apex Legends és a CS:GO, valamint a CoD: Modern Warfare, és első körben csak a V2 tulajdonosai használhatják ezeket. 

A THX-támogatás két módot hoz magával, a környezeti mód a realisztikus hangzásra és az elmélyülésre koncentrál, a versenymód pedig az irányított hangzásra és a térhatásra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.