Hirdetés

Előfizetés mellé ajánljuk: Trust GXT 786 Streaming Pack



|

Több egy szimpla webkameránál a Trust megoldása, amelyhez a PC World előfizetői most a Gold csomag részeként hozzájuthatnak.

Hirdetés

Mostanság mindenki vloggolni akar, viszont csak kevesen készülnek fel, végeznek akár csak csekélyke kutatást, járnak utána a technikai feltételeknek, mielőtt belevágnának. Letámasztják a telefont, és elkezdenek videózni. Pedig az egyedi tartalom önmagában nem elég: a világ legszórakoztatóbb vloggerét sem követnék ennyien, ha a videóiban szétesne a kép, és nem lehetne érteni, amit mond. A megfelelő hardverek árának felső határa a csillagos ég, súlyos százezreket is elkölthetünk technikára, ha igazán minőségit akarunk alkotni, de annak, aki még csak kacérkodik a streamelés gondolatával, és egy belépőszintű szettet keres, nem kell túlköltekeznie. A kép- és hangminőség a legfontosabb, és szerencsére a Trust Streamer Pakkja ezt le is fedi.

Hirdetés

A Reyno fantázianévre keresztelt GXT 786-os csomagban egyrészt található egy webkamera, amely HD-felvételt tesz lehetővé. Mivel a Twitch- és YouTube-streamek esetében a facecam általában csak az egyik sarokban kap helyet, a 720p-s és 1080p-s felbontás között nem érezhető hatalmas különbség. A hajlékony talpnak köszönhetően monitoron, laptopon vagy akár az asztalon is stabilan áll a webkamera, a tetején található gombot lenyomva pedig 8 megapixeles fotókat is készíthetünk.

Ám nem csak steamereknek lehet érdekes a Trust GXT 786. Mivel tartalmaz webkamerát és mikrofont, emiatt távoli céges vagy személyes VoIP hívások kezelésére is kiváló megoldás lehet, hiszen mindkét perifériája kenterbe veri a noteszgépek beépített megoldásait, márpedig egy üzleti megbeszélés esetén előny lehet az, ha a partner a riválisoknál tisztábban látja és hallja partnerét.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Szimpatikus a Trust streaming csomagja? Rendkívüli előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron beszerezheted, ráadásul a Windows 10 Pro OEM licencét, a Bitdefender védelmét és az Alfawise okos hálózati csatlakozóját is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Adatok:
- Webkamera: 720p felbontás
- 8 MP állóképrögzítés;
- automatikus fehéregyensúly
- rugalmas talp
- 1,4 méter mikrofon kábelhossz
- állítható mikrofonkar
- beépített hangerő-szabályzó és némításgomb
- Forgalmazó: R. A. Trade Kft.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.