Hirdetés

Előfizetői kincsek: Trust Urban Revolt Lago



|

Nyári medencepartin, vagy akár a fürdőszobában is jó választás lehet a Trust hangsugárzója. A terméket ajándékba adjuk év végi akciónk Prémium I. előfizetőinek.

Hirdetés

Egyszerű, mégis hatásos, hogy a Lago már zuhanyfülkeszerű csomagolásával jelzi, mire is szánták tervezői: a fürdőszobában, a zuhany alatt rögtönzött koncertjeidhez nyújt megfelelő zenei aláfestést. A kavics alakú, minden sarkán lekerekített, kellemes gumiborítású Bluetooth-hangfal ugyanis IPX4-es minősítést kapott, így a fröccsenő víz ellen tökéletesen védett, ami éppen elegendő zuhanyzáshoz, fürdéshez.

Miután csempe vagy üvegfelület minden fürdőben van, a készüléket egyszerűen feltapaszthatod bárhová nagy méretű tapadókorongjával, majd egy gyors párosítás a mobillal, és indulhat a zene. Középre kerültek a könnyen kezelhető vezérlőgombok, és a hangerőszabályzás mellett a zenék lapozására is van lehetőség. Egy apró mikrofon rejtőzik a készülékházban, így telefonhívásaidat is bonyolíthatod a fürdőből.

Hirdetés

Bár a Lago egészen apró, és könnyű, meglepően melegen szól, és némi basszusa is van. Ez javarészt annak köszönhető, hogy a hangszórója a fal felé irányított, így a felület segít a hang felerősítésében. Persze nem csak a fürdőben veheted hasznát, a fröccsenés elleni védelem kapóra jöhet bárhol, de figyelj rá, hogy a töltőkábel mindig veled legyen, mert ez sajnos egyedi kialakítású, nem szimpla microUSB-s.

1 TB tárhely és további 12 ok a PC World előfizetés mellett

Miért éri meg PC World előfizetőnek lenni? Mutatunk több mint egy tucat okot, ha az 1 TB tárhely nem lenne önmagában elég meggyőző.

Megtetszett a hordozható hangsugárzó? Rendkívüli év végi előfizetői akciónk keretén belül most rendkívül kedvező áron lehet a tied, ráadásul az Office 365 előfizetést, valamint az Arduino Uno kezdőcsomagunkat is bezsebelheted. További részleteket a pcworld.hu/elofizetes oldalon találsz.

Adatok:
- IPX4 megfelelőség
- gumiborítás
- tapadókorongos rögzítés
- hívásfogadás
- 6 órás üzemidő
- Bluetooth 3
- 3 W teljesítmény
- 45 mm hangszóró
- mikrofon
- Li-ion akkumulátor
- 9×8×5,4 cm
- 100 g

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.