Hirdetés

Ugyanúgy villoghatnak a Philips és a Razer kütyüid



|

Innentől kezdve a Philips Hue okosvilágítás és a Razer Chroma-képes termékek világítása szinkronizálható lesz.

Hirdetés

Philips Lighting kellemes meglepetése volt a CES-en, hogy a Philips Hue Entertainment és a Razer együttműködésének jegyében a gamerek immáron szinkronizálhatják majd a Philips Hue okosvilágításukat a Razer Chrome-képes eszközeikkel. 

Hirdetés

Ez azt jelenti, hogy a Philips Hue világítás teljesen megegyezik majd a Razer laptopok, billentyűzetek, egerek és egérpadok világításával, legyen szó színről vagy effektről. A játékmenet és a tartalmak így alaposan feldobhatóak, a fejlesztők pedig olyan világítási effekteket alakíthatnak ki, amelyek dinamikusan változnak a játék során. Az Overwatch és a Quake Champions már most támogatja ezt. 

A trükkhöz Philips Hue V2 bridge-re van szükség, illetve Philips Hue lámpákra és appra. Ezután jöhet a Razer Synapse 3 szoftver, ami minden kompatibilis Razer eszközhöz ingyenes. Ennek hála minden szinkronizálhatóvá válik. 

A képernyőn kívüli effektek ezután egységesen működnek, mindegy, hogy csatajelenetben vagyunk vagy karaktert választunk ki. Természetesen a böngészéshez és a pihenéshez is beállíthatóak a fények. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.