Hirdetés

Új streamer kellékekkel jelentkezett a Razer, már RGB-s stúdió lámpád is lehet



|

Hamarosan a közvetítéshez szükséges technikai felszerelés még nagyobb hányadát le tudják fedni a streamerek a Razer cuccaival.

Hirdetés

A hírnevét extravagáns külsejű gamer perifériákkal megalapozó Razer egy ideje már betámadta a streamereket is többek között különböző asztali mikrofonokkal és webkamerákkal, vagy épp a konzolok képét a PC-re átjátszó capture cardokkal. Az élő közvetítések és videós tartalmak készítőit célozták meg három legújabb termékükkel is, amik a jobb hangot és a még extravagánsabb látványt is szolgálják.

Hirdetés

Az első ezek közül mikrofoncsaládjuk legújabb tagja, a Seiren BT, ami egy kisebb, csíptethető hangrögzítő, ahogy pedig a neve is elárulja, Bluetooth-kapcsolattal csatlakoztathatjuk például egy mobilhoz. Ez elsősorban azoknak lehet hasznos, akik nem hagyományos, asztalnál üldögélős streamekben gondolkoznak, hanem mondjuk főznek, sportolnak, vagy az utcán sétálgatnak (például egy kis Pokémon GO ürügyén) közvetítéseik alatt.

A második újdonság, a Razer Audio Mixer viszont a hagyományosabb stúdiók egyik értékes eszköze lehet a még érdekesebb hallható élmények összeállításában. A hangkeverő segítségével könnyen beállíthatjuk négy különböző hangforrás egymáshoz viszonyított hangerejét, illetve egy gombnyomással le is némíthatjuk őket, vagy külön a saját mikrofonunkat. Ja és, hogy a Twitch semmiképp se dobjon ki minket káromkodásért, egy dedikált gombbal akár ki is sípolhatjuk magunkat, ha végképp muszáj valami csúnyát mondanunk.

A hardveres lehetőségek mellett persze a Razer Synapse-ben is sok mindent beállíthatunk, a hangunkra például különböző effekteket tehetünk az Audio Mixeren keresztül, de a kristálytiszta hangzás érdekében a mikrofonunk beállításait is részletesen finomhangolhatjuk. A Razer keverője egyébként portok tekintetében is elég sokoldalú, a mikrofonoknál megszokott XLR-csatlakozó mellett 3,5 mm-es jack, és optikai portokkal is bír, a PC-hez pedig USB-C-n keresztül csatlakozik.

Az utolsó, streamereknek készült újdonság pedig a Razer Key Light Chroma, ami egy stúdiófény, ami napszaktól, a szoba más fényeitől, és minden egyéb zavaró tényezőtől függetlenül egyenletesen világítja meg a közvetítés főszereplőjét. Ezt nagyjából minden, stúdiókban használt lámpa tudja, de a Razer DNS-éhez hűen ezt is RGB-képessé tették, így nem kell unalmas fehér fénnyel megvilágítanunk magunkat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.