Hirdetés

Újabb ütős gamermonitorral jelentkezett az ASUS



|

A 32 hüvelykes ROG Strix XG32VQR 32 hüvelykes, 1440p-s, 144 Hz-es panelt kínál, HDR- és FreeSync 2-támogatással.

Hirdetés

Az ASUS hamarosan piacra dobja a legújabb gamermonitorát, a 32 hüvelykes ROG Strix XG32VQR-t. Az új modell már a gyártó weboldalán is megjelent, és alapvetően a ROG Strix XG32VQ továbbfejlesztett változatáról van szó. 

Hirdetés

Az újdonság 1440p-s felbontást, VA panelt, 4 milliszekundumos g2g válaszidőt és 1800 milliméteres hajítást kínál. Ezúttal viszont már DisplayHDR 400- és FreeSync 2 HDR-támogatás is van. Ez utóbbi játékok közben sokat segíthet, illetve olyan esetekben, amikor nem elég a VESA DisplayHDR szabványa. 

A monitor maximális fényereje 300-ról 450 nitre nőtt, a FreeSync 48 és 144 Hz között támogatott. 

A kijelző az ASUS Aura Sync RGB világítási rendszerét is támogatja, a talp pedig még a magasságállítást is lehetővé teszi. Maga a panel 94 százalékban fedi le a DCI-P3-at. Csatlakozók tekintetében HDMI 2.0, két USB 3.0 port, DisplayPort 1.2 és mini DisplayPort áll a leendő tulajdonosok rendelkezésére. Jackcsatlakozó is van a monitoron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.