Hirdetés

Ultrakönnyű és sokat tud a Roccat új gameregere



|

Az Európai Unióban is elérhető a Roccat új Kone Pure Ultra egere, amelyet kifejezetten játékosoknak szán.

Hirdetés

A német Roccat legújabb gamereknek szánt PC-s egere a Kone Pure Ultra, amely nem csak friss technológiát, de ultrakönnyű kialakítást is hozott magával. 

Hirdetés

Az új modell megtartotta a jól bevált, eredeti, ergonomikus formát, a gombok elhelyezése és a klikkelős gombok sem változtak, ahogyan a Titan görgetőkerék is megmaradt az elődből. 

Az új verzió azonban sokkal könnyebb, mindössze 66 grammos, ezzel az egyik legkönnyebb PC-s gameregér a piacon. További pozitívum a gyártó saját Owl-Eye 16K szenzora, az 1000 Hz-es mintavételezési ráta, a profilokat és makrókat támogató beépített memória. 

Az egér puha bevonatot kapott, ugyanakkor a felületkezelésnek hála ez tapadós, tartós és az ujjlenyomatoknak is ellenáll. A flexibilis kábel 1,8 méteres. Ez továbbá az első termék, ami a gyártó AIMO világítási rendszerét használja. A vételára Európában 69,99 euró lesz, télen kerül a boltokba. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.