Hirdetés

Így kell komolyan venni a Space Invaders születésnapját!



|

A te városodat is ellepik az űrlények a Space Invaders: World Defense-ben, amit a Google és a Taito álmodott meg.

Hirdetés

A Google-től már megszokhattuk, hogy rendszeresen jelentkezik különböző alkalmakból összedobott böngészős minijátékokkal, elég csak a tavalyi labdarúgó-világbajnokságra készített focis mókára, vagy a népszerű Katamari-széria előtt tisztelgő meglepetésre gondolnunk.

Ezúttal azonban nem aprózta el a dolgot a keresőóriás: a legendás Space Invaders megjelenésének 45 éves évfordulója alkalmából egy önálló mobilos cím fejlesztésébe segítettek be, amely kifejezetten szórakoztatónak tűnik.

A Space Invaders: World Defense egy kibővített valóságra épülő játék, amelyben a környezetünk szolgál az űrlények inváziójának terepéül, nekünk pedig le kell vadásznunk az égen lebegő idegen hódítókat. A játékot magát az eredeti Space Invaderst is elkészítő Taitónak és a Unit9 csapatának köszönhetjük, a mögötte dolgozó AR-technológia viszont a Google-től érkezett az ARCore és a Geospatial API képében.

Hirdetés

Így fest mindez a gyakorlatban:

A keresőóriás számára ez egy remek promóciós lehetőség a nemrég leleplezett Geospatial Creatorhoz, amely lehetővé teszi, hogy a fejlesztők kódolás nélkül hozzanak létre földrajzi helyhez kötött AR-élményeket, az olyan megszokott eszközök integrációjával, mint a Unity-játékmotor vagy az Adobe Aero.

A Space Invaders: World Defense ingyenesen tölthető le Androidra és iOS-re egyaránt.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.