Hirdetés

Valami nagy dologgal lepne meg az NVIDIA



|

Április 29-én számíthatunk a bejelentésre, de jó kérdés, hogy mivel kapcsolatban.

Hirdetés

Az NVIDIA sok újdonságot villantott az utóbbi időben: gondoljunk csak a GeForce GTX 1080 Ti-re és a TITAN Xp-re. A jelek szerint nem lassít a vállalat. 

Hirdetés

Az NVIDIA olasz leányvállalata a Facebook-oldalán megszellőztetett egy április 29-re tervezett bemutatót. Egyelőre senki sem tudja megmondani, hogy vajon mivel készül előállni a cég. 

Vélhetően nem egy új csúcskategóriás GPU lesz, elvégre az nagy kiszúrás lenne a TITAN Xp leendő tulajdonosaival. Ami azt illeti, sokak szerint már a TITAN Xp korai érkezése is az volt. 

A Volta bemutatója is korai lenne még, legalábbis fogyasztói oldalon. Talán a munkaállomásokba és a szerverekbe szánt megoldásról lehet szó. De az is elképzelhető, hogy valami egészen másról, a Shield vonallal vagy valami egészen új termékkel kapcsolatban. 

Ti mire tippeltek? 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.