Hirdetés

A Valve Index headsetet is legyőzte a koronavírus



|

Hiába van már a kanyarban a cég új VR-játéka, a Half-Life: Alyx, nem tudtak elegendő saját headsetet betárazni hozzá.

Hirdetés

Március 23-án olyasmi következik be, amire a világ játékosainak nagy része várt: teljesen új Half-Life epizód érkezik. Viszont mindez úgy jön el, ahogy a világ játékosainak nagy része nem feltétlenül várta, mivel kizárólag VR-ben élhetjük át Alyx Vance kalandjait. A Valve értelemszerűen saját VR platformját szeretné népszerűbbé tenni az újdonsággal, de a való világ némi homokot szórt a gépezetbe.

Hirdetés

Arról korábban több forrás is írt, hogy a Valve még jóval a Half-Life: Alyx megjelenése előtt szeretné feltölteni a készleteket saját Index VR headsetjeiből és az ezekhez kapcsolódó kiegészítőkből, azonban ez a jelek szerint nem jött össze, méghozzá a koronavírus miatt. Ahogy több más cég termékeivel kapcsolatban, így az Index VR esetében is a kínai gyártás és szállítás akadozása jelenti a fő gondot, ezért jelenleg például a Steam Index VR aloldalán mindegyik terméknél a "raktáron" helyett az "értesítést kérek" gomb látható.

A Valve egyelőre annyit fűzött hozzá a dologhoz, hogy "jóval kevesebb eszközt tudunk raktárról szállítani a következő hónapokban annál, mint amennyit eredetileg terveztünk". Ez nagyjából azt jelenti, hogy ugyan érkeznek a megvásárolható headsetek, kontrollerek és bázisállomások, de lassabb ütemben a tervezettnél, ezért a cég azt ajánlja: aki még időben szeretne az Alyx megjelenése előtt felkészülni, minél előbb iratkozzon fel az általa kiválasztott csomagra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.