Hirdetés

Végre az MSI is bemutatta a maga RX 7900 XT-jét, de nem dobtunk hátast



|

A kártya nevében a Classic elnevezés is azt sugallja, hogy nem sok innovációval találkozunk.

Hirdetés

Az AMD hivatalosan december 13-án indította világhódító útjára az RX 7900 XT és RX 7900 XTX kártyákat, eddigre azonban nem sok gyártó készült el a saját modelljeivel. Többek közt az MSI is kivárásra játszott, de így, szűk egy hónappal később elérkezettnek látták az időt, hogy bemutassa a saját verzióját. Nagy kockázatot mondjuk így sem mert bevállalni a vállalat.

Hivatalosan RX 7900 XT Gaming Trio Classic néven találjuk majd meg a kártyát a boltok polcain, ahol a 'Trio' a három ventilátorra utal, a 'Classic' pedig arra, hogy egy régebbi dizájnhoz nyúltak vissza a mérnökök.

Hirdetés

Az RTX 3000-es és RX 6000-es modellekben már bejáratott Tri Frozr 2.0-t és a TorX 4.0-s ventiket találjuk a kártyán, miközben az RTX 4000-es videokártyákat már Tri Frozr 3.0-val és TorX 5.0-val dobta piacra az MSI.

Persze az is igaz, hogy ha ez a hűtés elég volt az RTX 3090 mellé, akkor ezt a kártyát is bőven kiszolgálja majd.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.