Hirdetés

Végre megérkezett az Nvidia RTX Video Super Resolution



|

Az ígéretek szerint mostantól szebbek lesznek a streamelt tartalmak.

Hirdetés

Hosszú ideje várjuk már, hogy az Nvidia elérhetővé tegye, a mai frissítéssel pedig végre befutott az RTX Video Super Resolution funkció. A legfrissebb drivert telepítve az RTX 30-as és RTX 40-es kártyák tulajdonosai mostantól - legalábbis az ígéretek szerint - jobb minőségben élvezhetik az interneten keresztül streamelt tartalmakat.

A Video Super Resolution a legutóbbi két generáció Tensor magjait használja arra, hogy a mesterséges intelligencia által javítsa a Chrome-ban vagy Edge-ben streamelt, 1440p-s és 4K-s tartalmakat. Az MI élesíti a forrást, sőt, elvileg a tömörítés pontatlanságából származó hibákat is képes eltávolítani.

Hirdetés

A legújabb driver azonban nem csak ezt hozta magával, hanem többek között javítja az Atomic Heart teljesítményét is. Az RTX 4090-es felhasználók akár 90%-kal jobb számokat is elérhetnek 4K-ban a DLSS 3.0-nak köszönhetően, de az RTX 4080- és RTX 4070-tulajok is örülhetnek, és végre a CPU bottleneck is úgy tűnik, hogy a múlté.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.